Heimdal Fysikalske Institutt - Logo
Fysioterapi og psykomotorisk fysioterapi
Massasje

Massasje gir økt sirkulasjon og mindre spenning i musklene

Svensk klassisk massasje har som formål å løse opp spenninger i muskulaturen, enten ved en myk og behagelig avslapningsmassasje eller en tøffere og dypere idrettsmassasje – alt etter hva som er formålet med behandlingen.

Hensikten

Klassisk massasje benyttes for å redusere smerter, normalisere eller øke blodsirkulasjonen, løse opp stiv muskulatur, stimulere muskulatur med lav stivhetsgrad, samt løse opp sammenvoksinger eller arrvev. Massasje kan også bidra til å øke kroppsbevisstheten, redusere stressnivåer, samt hjelpe klienten til å komme mer i kontakt med egne følelser. Generelt sett kan massasjen bidra til å øke både kroppslig og mentalt velvære
Man skal blant annet ikke gi massasje ved betennelsestilstander, overrivninger, forstuvninger eller brudd på skjelettet.

Forebyggende

Noen vil påstå at den viktigste jobben en terapeut kan gjøre i løpet av en behandling, er å motivere klienten til en sunn og frisk livsstil i perioden mellom hver behandling. I svært mange tilfeller ligger problemet nettopp i det daglige, livsstil, arbeidsbelastninger, stress etc., men noen ganger trenger vi et lite dytt i riktig retning. Hva kan jeg selv gjøre for å forebygge og unngå daglig belastning og slitasje? Hva skal jeg spise for å holde meg sunn og frisk? Hvordan skal jeg trene riktig og effektivt – for å unngå og forebygge skader?

Flere og flere bedrifter har, med god grunn, begynt å sponse trening og massasje for sine ansatte. Resultatene viser at fraværsprosenten går drastisk ned, og at dette blir en lønnsom investering.

Åpningstider

Våre åpningstider er fra mandag - fredag i alle virkedager.

Vårt sentralbord er åpent:

Kl. 08:00 - 16:00 mandag - fredag

Tjenester

Vi tilbyr flere ulike tjenester innenfor fysioterapi. Er du usikker på hvilken behandling som passer for deg?

Ta kontakt med oss i dag så hjelper vi deg på vei til riktig type behandling

Kontaktsiden

Kontaktinfo

Heimdal Fysikalske Institutt

72 84 59 60

Linker
Alle rettigheter forbeholdt Heimdal Fysikalske Institutt - Oppsett og design av Genc Media AS